İstanbul 17°
FatihAltayli

Fatih Altaylı

Diğer yazıları
detail banner reklam

Bir Fenerbahçelinin Volkan yorumu

Spor Yazıları

Fatih Altaylı

Ağustos 27, 2014

Bir Fenerbahçelinin Volkan yorumu

MURAT Cennetoğlu sıkı bir Fenerbahçeli.

Tanıdığım en sıkı Fenerbahçeli diyebilirim.

Gerçi tanıdığım sözü yanlış.

Tanışıklığımız sadece online.

İnternet üzerinden.

Şike davası süresince Fenerbahçe’nin haklarını korumak için verdiği mücadeleye hayran olmuştum. Tanışıklığımız oradan.

Dün bir mail atmış bu sıkı Fenerbahçeli.

Şöyle diyor:

“Volkan sevdiğim bir oyuncu değil, futbolculuğu yerine ‘ilişkileri’ ile forma giyip Fenerbahçeli taraftarların alın terinden oluşan 4 milyon Euro’ya yakın para alıyor. Volkan’a başka bir kulüp bunu veriyorsa sorun yok ama ben dünyada Volkan’a bu rakamın yarısını bile verecek takım olduğunu sanmıyorum. Piyasa ile ‘ilişkiler’ arasındaki fark haksız kazançtır, bedelini Fenerbahçeliler öder.

Ayrıca Melo’ya yaptığının karşılığı tartışmasız ‘kırmızı kart’tır ve hem rakibe saygısızlık hem de kendi takımının ‘motivasyonuna’ ihanettir.

Her penaltıdan önce saatlerce su içmesi de ayrı bir fair play ihlali.

Sanırım hak ettiğinden fazla para kazandığını düşündüğü için kendini bu tür ‘kahraman’ tavırlarına mecbur hissediyor.

Ancak sen köpek taklidi yapıp bunu sıkça tekrarlıyor ve bundan gurur duyuyorsan insanlar sana aynı şekilde teşbihle cevap verince kızmayacaksın.

Yönetsel olarak da bu davranışı savunuyorsan teşbihe tepki vermeyeceksin, verirsen ciddi inanılırlık problemin olur.

Aynı Fenerbahçe yönetiminin birdenbire Ersun Yanal’ın testosteron düzeyine merak sarması kadar samimiyetsiz olur.”

Her satırı makul bir yorum.

Paylaşmak istedim.



FatihAltaylı
X’te yanıtla

X’te yazı hakkında yorumlarınızı paylaşın.

  • Geçmiş yazılar

Tümü
Amaç siyasi zararı azaltmak
Köşe Yazıları
Amaç siyasi zararı azaltmak

Fatih Altaylı

Ekim 4, 2026

TFF’de istifa ya da istifalar yakın
Köşe Yazıları
TFF’de istifa ya da istifalar yakın

Fatih Altaylı

Ekim 2, 2026

SPK hâlâ suç duyurusunda bulunmadı
Köşe Yazıları
SPK hâlâ suç duyurusunda bulunmadı

Fatih Altaylı

Ekim 1, 2026

  • Videolar

Tümü
Fatih Altaylı ile Pazar Sohbeti: "Türk bilardosu başarı mirasına sahip!" görseli
Dün
FatihAltaylı
YouTube
Güzin Müjde KarakaşlıFatih Altaylı ile Pazar Sohbeti: "Türk bilardosu başarı mirasına sahip!"Hayattaki gerçek lüks, kaliteli bir uykudur. Kaliteli uyku deneyimini keşfetmek için Yatsan mağazaları ve yatsan.com’a davetlisiniz. www.yatsan.com Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim 00:00 Giriş 02:45 Bilardo ile nasıl tanıştı, hikâyesi nasıl gelişti? 06:01 Voleyboldan neden uzaklaştı? 09:06 İlk katıldığı şampiyonada derece yapabildi mi? 09:46 Üniversite ile bilardo beraber gidebildi mi? 11:36 İyi bir ıstaka kaç para? 13:41 3 senede bilardo çözülebilir mi? 14:55 Bir bilardo şampiyonu kaç saat bilardo oynar? 16:01 Türkiye’de bilardocular nasıl seçiliyor? 17:18 PBA sadece Kore’de mi var? 17:06 Bilardoda takımlar var mı, yoksa bireysel giden bir spor mu? 18:12 Bilardo pahalı bir iş mi? 18:47 Bilardodan para kazanabiliyor mu, avukatlıkla beraber nasıl yaptı? 19:52 Senede kaç turnuva var? 21:43 Türkiye 3 ana dalda şampiyon olan ülkelerden mi? 22:46 Türkiye’de kaç bilardocu var? 24:45 Bilardo yaşam tarzını etkiler mi? 26:02 Vuruş hesaplarını nasıl yapıyorlar? 29:52 Basit alınacak bir sayıyı daha havalı vurduğu oluyor mu? 30:41 Istakanın ucuna neden tebeşir sürülür? 32:35 Bilardoda masadan masaya fark olur mu? 35:14 Bilardoda kadınlar için de bir kıyafet düzeni var mıdır? 37:14 Evinde bir bilardo masası var mı? 39:35 Eskiye göre Avrupa’da bilardo daha mı az revaç görüyor? 41:16 Bilardonun bir yaşı var mı? 42:52 Bilardo bir centilmenlik sporu mu? 43:54 Beyaz topla başlayıp bitirilen eller oluyor mu? 44:40 Bilardonun simülatörü var mı? 45:52 Gelecek için bir şampiyonluk sözü verebilir mi? 48:16 Kapanış #işbirliği YouTube kanalına abone olmak için ▷ http://bit.ly/FatihAltayli Gazeteci - Yazar Fatih Altaylı, Youtube kanalına özel gündemi yorumluyor.
Ekim 4, 2026
Din, modern insanın hayatındaki yerini tamamladı mı? görseli
Dün
FatihAltaylı
YouTube
Prof. Dr. Ahmet Arslan & Fatih AltaylıDin, modern insanın hayatındaki yerini tamamladı mı?00:00 Giriş 02:14 Hazırladığı kitabı 04:04 Son zamanlarda neden din konusu üzerine çalışmalar yaptı? 23:02 Gelecekte dinleri ve inançları nasıl görüyor? 37:00 Sentetik akılda basiret olacak mı? 53:20 Aslında insanoğlu Matrix'te mi yaşıyor? 1:03:00 Psikoloji geleceğin bilimi mi? 1:09:35 Kapanış #işbirliği
Ekim 4, 2026
Hilux'un hızlı evrimi! Yeni Toyota Hilux görseli
3 Gün Önce
FatihAltaylı
YouTube
Fatih Altaylı ile Direksiyonda Teke TekHilux'un hızlı evrimi! Yeni Toyota HiluxYeni Toyota Hilux tüm gücüyle sahnede! Direksiyonda Teke Tek’in bu bölümünde Fatih Altaylı, gelişmiş arazi performansı ve sportif detaylarıyla öne çıkan bu özel versiyonu test ediyor. Teke Tek Bilim ▷ https://www.youtube.com/@TekeTekBilim
Ekim 2, 2026